Dirigent

Hanna Rijken studeerde koordirectie  aan het Conservatorium van Amsterdam bij Jos Vermunt en Jos van Veldhoven en behaalde haar bachelordiploma in 2007. Daarna studeerde ze verder bij Louis Buskens en behaalde haar masterdiploma.

Hanna Rijken is oprichter en artistiek leider van het Vocaal Theologen Ensemble,  een projectkoor bestaande uit ‘vocale theologen’. Ook is ze oprichter van de Buitenschoolse Koorschool Utrecht.

Cantor

Hanna Rijken studeerde kerkmuziek aan het Conservatorium van Amsterdam. Ze geeft cursussen kerkmuziek voor (aanstaande) predikanten op het Theologisch Seminarium Hydepark van de PThU. Ze was redactielid van het nieuwe ‘Liedboek, zingen en bidden in huis en kerk’ (2013). Ook is ze redactielid van Laetare, tijdschrift voor liturgie en kerkmuziek. Ze geeft als cantor dikwijls trainingen, cursussen en zangavonden.

Fluitist

Hanna Rijken studeerde fluit (bachelor en master met specialisatie traverso) aan het Conservatorium van Amsterdam bij Marieke Schneemann en Marten Root. Ze geeft regelmatig kamermuziekconcerten o.a. met het trio sopraan, fluit en harp.